Reubird-你的玩樂日誌
Reubird-你的玩樂日誌
Reubird-你的玩樂日誌

雨天都啱去的室內好去處

2019/08/14 15:56:11 網誌分類: 娛樂
14 Aug

暑假香港嘅天氣總是不似預期,而室內好去處活動就正正解決咗天氣帶來的問題。今日ReUbird為你推介一系列香港好去處,尤其係情侶拍拖好去處,無論高溫定雨天,都可以玩得開心!

1.旋轉層層塔-室內刺激體驗

週末總想搵D輕鬆的室內活動,而呢個全港 觀塘 Party Room 首個旋轉層層塔競技遊戲絕對可以比你同朋友們展開室內大對決,讓大家在派對中盡興一番!


層層塔疊起來可高過1個人,真係層數愈高難度愈高。


除咗旋轉層層塔,活動場地仲有兩大新遊戲,分別係桌上冰壺同特大電流棒,兩個遊戲同樣刺激,不用怕沒新意,絕對係一大班朋友嘅雨天好去處,!

詳情:
地址:觀塘開源道62號駱駝漆工業大廈1座10樓A室

2.犯罪派對- 真人角色扮演推理遊戲

想好似綜藝節目裏面嘅人咁成為名偵探(或者豬隊友),不如試下參加呢個角色扮演推理遊戲!呢個室內活動絕對可以訓練大家嘅邏輯呀~


睇完屬於你嘅個人劇本,可能你係兇手,可能你係無辜嘅嫌疑犯,但係都必須要喺限時之內,搜集證據推理質詢,獲得最後嘅勝利!

更多詳情:按此

3.War Game競技場體驗

想打War Game但天氣又不似預期?呢個War Game競技場絕對係一個雨天好去處、室內好去處。呢度提供內設 4大WARGAME主題,特設本地遊戲模式設定,無論係中小學生,定係大人都啱玩!

每個主題室內戰區氣氛逼真,唔講仲以為真係去咗打戰呀~

入面的九曲十三灣的地形好似迷宮,場內仲有燈光和煙霧阻礙玩家找敵人藏身之地,隨時短兵相接一觸即發,非常刺激!

4.Running Man 室內攻防遊戲

相信唔少朋友都有睇開Running Man,但又有冇諗過自己都變成其中一員呢?呢個香港版嘅 Running Man 活動體驗都係一個室內好去處,場地唔單有4D體感遊戲、解密遊戲,都有Running Man入面緊張又刺激嘅撕名牌服務,距離地鐵站都只需要大約8分鐘距離,啱曬一大班朋友週末進行室內活動呀!


遊戲空間好大,而且遊戲種類包羅萬有,玩法千變萬化,適合好動有腦根嘅你,唔理係神一般的對手, 定係豬一般的隊友,都會樂而忘返~

如果想睇埋落去就去 【室內好去處】落雨天都啱玩的室內好去處 睇埋落去啦!{#icons_boy1}

回應 (0)
我要發表
user