中環 日本 酒吧 告急 因受疫情影響 最低單日收入只有$100 高質素食材便當 可外賣或堂食 推預付飯卷 $500 11張 多款日式飯選擇! 咲の木 Saku-No-ki

2020/08/03 02:32:25 網誌分類: 生活
03 Aug


咲の木 Saku-No-ki

中環 日本 酒吧 告急 因受疫情影響 最低單日收入只有$100 

高質素食材便當 可外賣或堂食

 推預付飯卷 $500 11張  

每一張飯券都可以換以下A-G任選其一

(即是一個主食)

外賣自取亦可以用,係中上環做野或者住嘅朋友仲可以免費送貨 

開設金鐘太古廣場三期門口嘅集點自取服務!只要係11點前落單講明喺太古廣場拎,就可以於中午12:15至1:00自取! 

營業時間:星期一至日1200pm-0500am

中環士丹頓街32號地下(見到⛩鳥居請內進)

開門時間:1200pm-0500am 

 

Menu:

外賣,自取及堂食均可

available for Take away, Dine-in and Delivery service

 

A. 豚肉薑/泡菜飯 (原價$85)

A. Pork meat with kimchi/Ginger Rice Bowl (Original Price$85)

B. 咖喱牛舌丼(限量供應)(原價$98)

B. Curry Beef Tongue Rice (Limited Edition) (Original Price$98)

C. 汁燒雞扒飯 (原價$118)

C. Grilled Chicken Rice Bowl

G. 三文魚茶漬飯 (原價$128)

G. Salmon Chazuke (pouring green tea over a bowl of cooked rice) (Original Price $128)

 

H. 和風牛肉飯 (原價$85)

H. Japan style beef rice bowl Original Price$85)

 

健康之選 (可轉純素/素食)

Healthy choice(Can make it for Vegetarian or Vegan)

D. 炒雜菜蒟蒻麵 (原價$98)

D. Stir-fry Shirataki Noodles (Original Price$98)

堂食及自取之選 Dine-in and Take away Only

E. 三文魚親子丼 (原價$158)

E. Salmon Oyakodon (Salmon and Salmon Roe) (Original Price$158)

F. 碎蔥吞拿魚蓉丼 (原價$125)

F. Minced Tuna Rice Bowl (Original Price $125)

飯量及餸量 請提前說明 

(希望喺唔浪費嘅情況可以滿足大家嘅需求)

詳細請參閱

係過去呢兩個星期,我哋有遇過困難,亦都出現過問題!

每一個人嘅意見我哋都好重視,如果有幫襯過我哋嘅客人,都應該好清楚我哋係好緊張我哋嘅服務質素同埋食物質素!

盡量希望做到每一個人都食得開心,但都希望大家繼續多多支持!

呢個飯劵我哋其實真係蝕住做,係為咗響呢個完全妄顧民生嘅政府手底下搵一線生機嘅最後辦法!

因為我哋唔可以冇收入,我地同大部份嘅食肆都遇到同一個情況就係業主認為長貧難顧,唔肯減租!

真·跪求大家伸出援手,明白到現時嘅情況,所以多多益善,少少無拘!

我哋只係希望能秉持我哋嘅宗旨,將日本最地道嘅美酒美食送到大家面前!

 

@saku.noki

中環士丹頓街32號地下

(見到⛩鳥居請內進)

開門時間:1200pm-0500am

IG:saku.noki

FB:sakunokibar

#japanesecraftbeer #44kindsofjanpancraftbeer #32stauntonstreet #sakunokibarandreastaurant #不封關齊肺炎 #被插一刀 #香港人加油 #告急 #求協助

#俾政府玩死 #心很累 #香港人加油 #小店自救 #LimitedEdition #Sashimi

#coupon #咲の木 #sakunoki #hongkong #soho #craftbeerbar #japancraftbeer #44kinds #1200to0500 #bar

中環士丹頓街32號地舖

G/F, 32 Staunton Street, Central

港鐵香港站 C 出口, 步行約9分鐘

電話號碼

61675100

 

 

 

回應 (3)
我要發表
user

最新回應

qiuqian1231
qiuqian1231 2020/09/13

德國必邦官網  MUSTSTATE正品  德國必邦副作用   德國必邦使用心得  德國必邦價格

德國必邦ptt  德國必邦心得  德國必邦真偽  德國必邦吃法  德國必邦秘魯瑪卡評價

德國必邦香港  德國必邦藥局有賣嗎   德國必邦    德國必邦評價

https://mustates.com/

 

我早洩多年,自從吃了德國必邦之後,每次那個的時候都延長了40分鐘,現在我每次和老婆那個,都讓她欲罷不能,欲死欲仙,德國必邦官網  MUSTSTATE正品  德國必邦副作用

德國必邦ptt  德國必邦心得  德國必邦真偽  德國必邦吃法  德國必邦秘魯瑪卡評價

德國必邦香港  德國必邦藥局有賣嗎

尖叫聲穿透過房間,讓鄰居都感覺厲害。我是在https://mustates.com/的官網購買的。