陳法齊師傅
陳法齊師傅
陳法齊師傅

新屋入伙,仲【拜四角】?神功師傅多會幫客戶訂立陰契,以防靈界騷擾!!!

2020/10/07 07:29:03 網誌分類: 生活
07 Oct

新屋入伙,仲【拜四角】?神功師傅多會幫客戶訂立陰契,以防靈界騷擾!!!

新屋入伙,仲【拜四角】神功師傅多會幫客戶訂立陰契,以防靈界騷擾

大家都知道香港有土地問題,樓價又貴,每次有新樓盤買賣都好墟陷
好多人都將成副成家去買磚頭,自不然都會對自己既物業特別緊張
對一D 人黎講買樓有好多野煩,例如樓齡啦,地段啦, 價錢啦當然
買完樓又會搵人驗樓,而有D 對靈界比較敏感既人,佢地會擔心單位會唔會有D靈界既朋友驚住左落去有得震無得訓,買左樓都唔係話好快可以賣走比人,短則幾年,長則分分鐘十幾廿年一齊住,有D人會好驚既。咁如果層樓好猛既,我諗都唔會有人想租黎住啦!

我諗大部份人都唔係個個買樓前都有會有個隨身師傅幫你睇下有無鬼架嘛
住左落去都唔擔保會唔會無端端有鬼架wo,咁如果唔想買左之後先發生一D 靈界有關既事件,擔心唔知有無鬼,或者型住型住比鬼搞既話可以點呢?

其實我地法科有一樣野叫做 【立陰契】 既法科儀式既,聽落好似好恐怖咁,好似有D 咩同靈界既交易咁,其實就唔係既。相反係一樣好有用既野黎既嗱我地人呢,有屋契有地契, 其實簡單D講係財產既權利啦,其他人無得隨便攞走你層樓既,陰契 都好似既。

原理就係我地法科師傅透過一D 儀式,代屋主話比天上面既神仙知道,呢個單位係屬於你既,唔能夠有其他靈體霸佔或者騷擾。


先君子後小人,先向天上的神仙,土地神報左備,Mark 左層樓係地主既,
如果有一D 靈界既朋友想搞事,或者想霸住呢個單位,如果果個單位一早已經好好做左呢個立陰契既動作既話呢,咁首先道理上佢地係唔可以搞呢間屋裡面既陽人既,其次係佢地如果係都要搞,咁屋主就可以大條道理請法科師傅黎處理,咁佢地就大獲了,有幾大獲呢? 嗱我呢度有一張陰契比大家睇睇,詳細就唔講啦,文字上就寫到好暴力既,比大家睇下呢度,” 橫天梟首, 飛刀吋斬不得留停”,我諗大家都感覺到幾咁嚴重啦!

不過如果真係有事,都係要搵法科師傅解決既,點樣處理,係唔係暴力D 定係講數就可以,每個個案都唔一樣既,不過如果新屋立左陰契, 係對屋主多一重保障。
咁你可能會問,如果我成日型住間屋,或者擔心間屋有野既, 可唔可以立陰契呢? 答案係可以既。但都要先清左宅,處理左原有既問題,確保裡面係無靈體騷擾先得,咁你要搵返個法科師傅睇睇佢。

好今日同大家分享左一D關於立陰契既野,等大家知道其實法科唔一定係撞左鬼先去驅鬼既,仲有好多唔係驅鬼既儀式可以幫到好多人,有機會再同大家分享!

陳法齊師傅聯絡方法電話/whatsapp:
55303000 助手趙小姐代接
WeChat ID : chanfachai
https://www.instagram.com/chanfachai
qq:1805879228
電郵:[email protected]
香港舘址:香港旺角煙廠街9號興發商業大廈21樓03室

回應 (0)
我要發表
user