Shimba工作室
Shimba工作室
Shimba工作室

【新興嘅能量補充劑】Market Play By Uncle Ray

2021/06/11 04:14:15 網誌分類: 生活
11 Jun
          早前有調查指出港人平均睡眠時間不足 7 小時,少於醫學界建議嘅 7 至 8 小時。睡眠不足,床褥嘅吸引力就好像顯得特別強勁,令人早上難以起牀,午飯過後又無力抵抗來襲擊嘅睡意。整天昏昏欲睡,試問工作表現又點會唔受影響!於是咖啡及濃茶就成為唔少在職人士嘅提神必備飲品。呢期港人又興起飲能量補充劑來提神,貪佢細細支容易攜帶, 放喺衫袋得,褲袋得,手袋又得,一排咁放喺辦公室櫃桶更加無問題!

        講到能量補充劑,又點少得係美國銷量 No.1 *嘅能量補充劑 5-hour ENERGY!5-hour ENERGY 最近出咗全新口味-新檸檬薄荷味,豐富嘅維他命B 群幫助大家短時間內補充能量,無糖配方仲啱晒想補充體力又怕肥嘅做 GYM 人士。而家 5-hour ENERGY 做緊大抽獎,由即日至 7 月 15 日,只要喺指定商戶購買一枝任何口味嘅 5-hour ENERGY,並上載有關收據至 5-hour ENERGY 網站,即可獲得一次抽獎機會,有機會贏取頭獎(2日1 夜香格里拉酒店豪華海景客房套票連雙人早餐)(名額 3 套)、二獎($1,000 飲食禮劵)(名額 5 個)!想了解更多詳情,記得瀏覽 https://www.5hourenergy.com.hk喇!

        *資料來源:Nielsen2020U.S.AODServicedata

        

        
回應 (0)
我要發表
user