田蕊妮、江美儀

2014/01/09 03:56:04 網誌分類: 影視
09 Jan

田蕊妮一直喜歡,大頭妹有眼緣,從來沒想過佢會是視后,贏了又覺得是佢。江美儀簡直靚啦,亞視時己經看她演戲,什麼劇集又想不起,是譚耀文做主角,好似謝賢也有份演,在tvb只要有佢份,就算幫蘇月華煑餸,返母校拍攝,照捧,無他,因為佢正。順帶講下蘇玉華,知佢好戲她也知佢好戲,但係永遠就是戲,不真實,努力做得自然又不大自然,好難支持到佢,緣也!還有胡定欣,看她跳舞有型有格,看她說對白,咀形聲綫,看得不舒服,有點兒作狀,怎麼辦呢?她又不是不好,就差一點兒,是否要求多了點?您說怎麼辦?

回應 (8)
我要發表
開心van仔
開心van仔 2014/01/09 22:12:52 回覆

我而家很少睇電視同電影,所以無感覺!

~~ 藍鼠 ~~
~~ 藍鼠 ~~ 2014/01/09 16:23:08 回覆

tt抵錫,咁妳要寫多啲啦!

pigpig開開心心
pigpig開開心心 2014/01/09 16:15:36 回覆

原來寫錯字都唔知‧ {#iconb_244}

tt
tt 2014/01/09 14:53:49 回覆

抵鍚哩?不過冇乜嘢寫,偶像?唔係,係合眼緣。

VanYYY
VanYYY 2014/01/09 13:07:29 回覆

我冇偶象嘅----以前聽流行曲都係以歌嚟計(唔理會係邊個唱);藝員一樣:演活角色咪鍾意囉!最初黃翠如做心路GPS我覺得佢幾好架,但係之後果套什麼「師父?」同播緊套「舌劍..」真係NO 啦!

Auntcat
Auntcat 2014/01/09 10:03:48 回覆

正在奇怪邊個蘇月華呢?我只知有蘇玉華咋,都覺得佢做戲扮自然,一向都唔欣賞.

江美儀把聲,喜歡嘅覺得佢夠磁性,唔喜歡就覺得係鵝公喉囉!佢同田蕊妮两個,我都冇特別話鐘唔鐘意,主要睇個角色討唔討好啫!

tt呢排勤力左寫網,抵錫!

亞夢
亞夢 2014/01/09 06:46:59 回覆

係咪蘇玉華呀??

pigpig開開心心
pigpig開開心心 2014/01/09 06:30:19 回覆

田蕊妮、江美儀、蘇月華我都鍾意、胡定欣可能演齡還嫩罷‧

user

最新回應

開心van仔
開心van仔 2018/06/09

我唔識加相呀!

開心van仔
開心van仔 2018/06/09

新不如舊!

mattwong
mattwong 2018/05/16

how to 插入相片呢

Auntcat
Auntcat 2017/07/20

某次無意中聽姊妹淘,(從來唔睇呢個節目,果次冇啱睇嘅,由得佢開着,一邊低頭玩game,一邊聽,個男化粧師示範幫個女人化粧,邊講解,個女主持人不停係咁"唔...唔...唔...喔...喔...."製造噪音,令人心煩,熄機!

仲有愛回家之XX速遞,呂惠儀把高八度嘅尖响声又係討厭!