金牌調解

2016/10/02 11:33:10 網誌分類: 未分類
02 Oct

江西衛視有個節目~金牌調解,是一個有什麼解決不了的事,家庭丶夫妻丶婆媳丶兄弟、金錢、事業•••都可以放上去調解,有主持人、心理專家,公安丶律師丶調解員,一整個團䧘,煞有介事的説,好似一個事務法庭一樣•••每日都有,千奇百怪,人生人性,衰人好人,真人真事啩!滿足一眾八卦好奇心,好睇!

回應 (2)
我要發表
Auntcat
Auntcat 2016/10/02 22:40:30 回覆

未睇過。

開心van仔
開心van仔 2016/10/02 15:20:42 回覆

我有睇過,香港收唔到,在大陸才可睇。但我懷疑是真的嗎?是否加了戲劇原素?懷疑是會有人將家事如此公開嗎?

user

最新回應

開心van仔
開心van仔 2018/06/09

我唔識加相呀!

開心van仔
開心van仔 2018/06/09

新不如舊!

mattwong
mattwong 2018/05/16

how to 插入相片呢

Auntcat
Auntcat 2017/07/20

某次無意中聽姊妹淘,(從來唔睇呢個節目,果次冇啱睇嘅,由得佢開着,一邊低頭玩game,一邊聽,個男化粧師示範幫個女人化粧,邊講解,個女主持人不停係咁"唔...唔...唔...喔...喔...."製造噪音,令人心煩,熄機!

仲有愛回家之XX速遞,呂惠儀把高八度嘅尖响声又係討厭!