域 流亦詩
域 流亦詩
域 流亦詩

波斯有難

2018/07/18 12:52:19 網誌分類: 各家大事
18 Jul

我要發大財

誰敢踩我台

拳頭打爆石

注定你當災

 

花家銀子黨大金主主要是從事文化影視產業、互聯網產業、電子科技產業、賺大錢嘅地方就亞洲、由其是神州大地、所以一向堅持將主力放在亞洲挾制紅家。今次銀子黨迫喪普同紅家打貿易戰、無非是想令到弄禍黨在中期選舉失票。由於弄禍黨金主是從事石油業的右軚人和軍火商、而利益所在就是中東、所以每當該黨掌權時、中東就會出現死人冧樓。當喪普上台後便宣布三聖城是意識劣首府、並將花家總代理也搬進去、登時搞到該區幾族人廝殺起來。喪普為着圓其石油出口第一大家族春秋大夢、除咗迫使全世界在十一月四日前停止購買波斯石油之外、並拉攏巴比倫、聚利罅、突劂嘅腐乳得族人聯同匿藏在波斯境內山區嘅腐乳得人一起發動內戰。所以話啫、甚麼民主、甚麼價值觀、甚麼人權全部都是用來騙傻仔的。請問中東人嘅人權究竟是被誰剝奪嘅呢、吓?

 

江湖上有傳聞指、肥仔恩跟喪普協定朝仙半島無核化是受到紅家在背後操縱的、但事實證明唔係咁嘅。在下早就講過喪普之所以肯見肥仔恩、無非是要將東北亞局勢先隱定下來、然後再從高麗和扶桑抽調軍隊前往中東對付波斯。花家在波斯挑起內戰、使得紅家同波斯所簽嘅軍事聯防協定無法生效。因為條文闡明是當波斯受到外敵入侵、紅家才可以派遣街坊軍前往解圍。然而、今次打嘅係內戰、消聲匿跡數月嘅醫書爛角經過改頭換面之後、便以腐亂得游擊隊身份重現江湖。喪普所持嘅發戰難財態度、顯得比花家任何一屆話事人都來得清晰和直接。係呀、佢就係要以強大軍事力最來到挾迫全世界服從花家、誰敢不從就馬上遭殃。問你怕未?請請看看、在三十年前、花元幣值是由黃金來支持、如今卻用軍事霸權來鞏固。點解?之唔係花人先使未來錢、搞到買當借去還債、以致金庫空空如乜囉!嗱、我唔係靠嚇、如果呢趟瑞龍和灰熊膽敢阻白頭鷹嘅話、分分鐘會爆發三戰的。信不信由你。

回應 (0)
我要發表
user

最新回應

*KK*
*KK* 2019/09/18

兄台眼光獨到. 不出一年就有大龍鳳睇了.

"污膠藤"單野, 不知若傳到近日來港的"毒眼寒流柑"之祖家又如何呢? 若彼邦之"安胃女孩像", "神大將軍像", 甚至"安義士像"等受如此對待, 真不知此"柑"會否敢在祖家國民面前仲乜野物野囉...

多年來各大爛仔館既欺師滅祖, 以至人性夏令營等精彩場面, 真係值得透過寒流輸出至全球! 彼此認識, 促進交流呢! 世界必有新氣象, "時代革命性解放"嘛!!!

開心van仔
開心van仔 2019/09/18

你好,很久不見了!我沒有在頭條寫野也有一年了!今天突然回來看看,高興見到你呀!近月心情很沉重,太多負面新聞令人情緒低落,不知亂局何時了!

123331
123331 2018/08/22

亞域哥,「來者應,去者靜。法住無常,止心一處。」謝謝。

開心van仔
開心van仔 2018/08/22

很喜歡看你的文章,為何不寫?你今日的話令我有共鳴!我進入古稀之年,剛做了第二次通波仔手術,對世事已不再熱衷了。只希望可開心過每一天。回望過去幾十年人生,很多事都淡忘,只記開心的事,不開心的由它去!現在對很多事都淡然處之,只爭取多些時間與孫兒們相聚。

祝君身體健康,生活愉快,開心每一天!真希望可再見你的文章!