豬豬地
豬豬地
豬豬地

好耐無寫blog😁😁😁

2014/03/09 17:19:03 網誌分類: 未分類
09 Mar
時間過得真快,上年年初決定創業開公司,到依家足足一年!希望再努力,未來順順利利,將公司發展得好好!

偏心,偏心!

2013/05/08 15:23:14 網誌分類: 未分類
08 May
你對人好,人地未必領情!對父母好,但佢唔係錦樣諗,錦多年黎都無變,心都淡晒=.=! 呢d只可說是無緣吧!

幫人打天下, 最後遭遺棄 =.=!!

2012/08/03 18:54:42 網誌分類: 未分類
03 Aug
呢個世界真係唔公平, 我個朋友為了打工的公司, 死做難做, 仆心仆命, 日日 OT,呢種日子過了 18年 換來的不是一份高收入或者是老闆的認同, 而是將她辛辛苦苦一手做旺的店舖,轉交另一位接手,而她要調到老遠的地方返工   迫她自己離職 !如果這 18年來, 她是為自己的生意...

我都等運到 !

2012/07/17 19:00:47 網誌分類: 未分類
17 Jul
我等運到都等了很久, 很久...........希望快D見青天啦   

人蠢真係無藥醫 =.=!!!

2012/05/03 12:45:11 網誌分類: 未分類
03 May
我個朋友係上年已給一個, 自已聲稱用 "六壬"可以幫佢醫好個仔 (佢個仔出世時已是有弱智) 將他變正常, 騙了她萬多元, 可是之後一點功效也沒有. 其實萬多元已是她的一半身家.  真係慘   過了一年後, 個 "神棍六壬" 知道她再儲了一筆錢, 再重施故技, 說上次無效是因為她的...

夏天到了,要減肥!

2012/04/23 13:07:26 網誌分類: 未分類
23 Apr
由今天起,要減至110lbs , 用3個月時間,截止 7月尾去旅行時。 努力加油,每天跳健康舞一個鐘及節食。希望成功 , 哈哈哈.......

犯太歲,超黑仔=.=!!

2012/04/03 12:58:46 網誌分類: 未分類
03 Apr
真係唔好唔信,今年我犯太歲,已經樣樣小心,點知昨天撞著個開快車的瘟神,之前燈位已開得好快跟貼我車尾,我已偷位避佢,點知過了燈位,我打燈轉右時,佢撞過來,我成架車出煙,整親條腰=.= 好彩對面線無車,如果唔係命都無!!真係要還神呀!

激死我 >=<

2012/03/01 17:09:02 網誌分類: 未分類
01 Mar
真係唔明點解自己做唔掂, 都唔肯請人幫手..... 以為自己係超人咩 ?死撐係無用囉, 到時攪到身體更加差便知味道, 或攪到發生事故時, 後悔都無用  已經勸了很多次, 真係晒氣, 日後同我講呢度有事, 果度有事, 都唔關我事 ! ...

香港人唔要能力低, 無誠信及人格有問題的特首!

2012/02/17 14:08:21 網誌分類: 未分類
17 Feb
尋晚睇見唐豬佢推個老婆出黎, 真係覺得佢, 除了誠信有問題之外, 連人格都有問題! 試問錦既人, 點樣可以比佢做特首呀? 到時香港一定死得, 唔該佢快D退選啦, 真係鄧佢個老婆可憐, 有D錦既老公.......   ...

龍年行大運 !

2012/01/23 12:07:14 網誌分類: 未分類
23 Jan
祝大家龍年行大運, 心想事成, 萬事勝意, 笑口常常開 

網誌分類

已關注

最新回應

豬豬地
豬豬地 2012/06/13

到依家到係減了4LBS  {#iconb_245}

睇黎都係要努力d 啦, 連中午果餐都要清淡, 重要再做多d 運動先得啦  {#iconb_226}

OPTION
OPTION 2012/04/03

今年屬龍屬狗的人犯太歲,辰辰自刑,辰戌相沖,辰辰自刑帶給命主煩惱,而辰戌沖則程度相對影響大一點,可以是意外損傷,但始終他們都是五行屬土吧,影響當比子午卯酉沖冇來的咁激。

寧靜
寧靜 2011/12/20

我用緊 :

彼得.保羅有機椰子油 Peter Paul Extra Virgin Coconut Oil (cold press)

寧靜
寧靜 2011/12/16

我 check 吓再覆你!