北韓金仔對付特朗普最聰明。

2018/12/05 10:34:40 網誌分類: 政治
05 Dec

特朗普是吸血鬼,貪得無厭,但是:外強中干,虚榮心及好勝,

吸血鬼貪得無厭是商人本色。因此,你一開始不要對他示弱,否則,一旦被他吃定你,定咬住你不放,予取予携,務必將你吸干為止,但是他外強中干,當你一開始強硬,他就缩,然後稍微退讓,他就放鬆手脚,要求因而降低。利用他的虚禜好勝,加以奉承,令他忘形得意,然後乜都應承他,然後做少少行動應付他。其他的重要問題通過談判,慢慢拖,拖得幾長得幾長,以時間换取空間,拖得一两年,度過難關,那時,形勢已經基本改變,金仔,真係叻,表演得霖離盡致。

回應 (0)
我要發表
user

網誌分類

已關注

最新回應

k98m
k98m 2019/05/17

沒問題,只要你有恒心,世界上沒有辦不到的事,唔好再飲啤酒,有害冇益。

CK1972
CK1972 2019/05/17
@k98m...

我最大鑊係成晚瞓唔著。昨晚十點半熄燈瞓覺,到五點先至瞓著。今早八點起身出去見客。希望因為昨晚瞓咗3粒鐘,今晚就可以早啲入睡。我其實好多時就算係早瞓入睡不久,就嚇醒咗,瞓唔番。

k98m
k98m 2019/05/17

要有恒心,一定成功。你要按照這個方法做,要早睡,晚上十點前睡,不生氣,凡事睇開。點擊下面網站照做。并持之有恒才能成功。

http://www.360doc.cn/article/349947_686436981.html

CK1972
CK1972 2019/05/16

我壓力大,晚上經常不能入睡。於是落街買兩罐啤酒飲,飲完就好易入睡。但長期咁樣,個肝好濕,牙齦腫脹。啤酒本身濕, 濕則不通,不通就痛, 於是周身痛又易疲倦。人已經窮,邊有錢睇中醫。多謝老師呢個方法,我試十五天,十五天之後話俾大家知效果。