我的磁碟不見了

2013/10/23 21:44:18 網誌分類: 科技
23 Oct

呢件事,發生於兩日前,我將已完成口既小學同學通訊交恆,不過,一小時,佢話俾我知張磁碟唔見口左,於是,就嚇到我半呆,我想,到底,我有冇將呢隻碟放 口係另一個住戶口既信箱內呢?呢樣口野整天都盤旋口係我腦裡面.

到口左晚上,我同恆有個協議,不如用過另一張碟copy吧,於是,我口地就約好時間,將呢張交給佢,事情才得已解決.

第二天朝早,恆突然打電話俾我,話果張碟原來放口係隔離屋口既信箱,於是,我口地就約好晚上,將呢隻磁碟取回.

感謝主,兩張碟都原本地送回口係我手中,如果果張碟放口係另一家人,我口既心血可能變成垃圾,希望下次能學懂處理呢d事情

回應 (0)
我要發表
user

最新回應

ycf
ycf 2022/05/07

台北版.

ycf
ycf 2022/05/03

帶給大家劇中的製作花絮.

花姐
花姐 2022/04/25

對呀!愈困難愈要尋找主耶穌.

花姐
花姐 2022/04/18

外國父母凡事都給小朋友參與學習,有助長大的獨立個性,非事事父母代替去做,並且從失敗中學習經驗,下次就能改善,達至成功。管教方面,外國家長的方法,有借鏡的價值。