關BLOG

2018/08/17 22:56:16 網誌分類: 生活
17 Aug

各位朋友:

本人的blog備受攻擊,這兒又沒有網管,無可奈何之下唯有關blog。

我會時不時留言,但抱歉你們不能留言,不好意思。

本來想轉去你們家留言,又怕連累你們都被攻擊。

有緣再見👋👋

版主留言:

阿仙奴已經捲入降班旋渦。呢場波點講呢?後防真係好鬆散,但落後兩球可以追平,都俾少少credit。遺憾地追平後不思進取,任車仔攻,死係遲早嘅事。奧巴美揚幾碼都可以抽高,真係太過份。另一邊廂熱刺就贏得精彩。

***************

759老闆猝逝,令人神傷。

上天的安排,凡人無法違抗。做人唯有隨遇而安,活在當下(好似係一句講到爛的cliche,但都係要講)。

願他安息。

***************

曼聯都係一鑊泡。這對中堅組合真係最好嗎?

***************

已經收到保險公司的reimbursement,賠償達94%,非常快速,給個讚。自付萬多元,我會用第二份保險索償餘額。

最新回應

幪面馬仔
幪面馬仔 2020/10/01

由於疫情平靜了,終於感覺到少少過節氣氛!

大家中秋快樂!

李聯廣
李聯廣 2020/09/29

不止12碼多,手球12碼更多,英超開季已出現6球手球12碼。還有就是對犯手球不論有意或無意,甚至完全不影響入球都吹罰12碼,就有點不近人情。VAR的設立令所有手球都一律判為12碼的準則,隨時做成戰果大亂。

Persie
Persie 2020/09/27

今屆的補時12碼實在太多,有幸有不幸。希望摩佬不會爆血管。

昨晚我戥Pelligrini和貝迪斯非常可惜,不過在這事件中,皇馬和巴塞是在同一線,向來係被秤先嘅一隊。

李聯廣
李聯廣 2020/09/18

列斯的著名球員應該要說的是剛去世了的積查爾頓(Jack Charlton, 是卜比查爾頓的哥哥),還有就是布藍拿(Billy Bremner),應該比阿倫史密夫和羅利馬還要出名。